Учасниці акції заявили, що натрапили на низку нетолерантних висловлювань Андрія Пальчевського на адресу жінок, які він продукує і озвучує в інтерв’ю систематично.

"Ми обговорювали недостойну сексистську поведінку Андрія Пальчевського у жіночій групі в соцмережі, де йде мова про політиків. І зрозуміли, що треба діяти", - розповіла активістка Катерина.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

"Пальчевський постійно видає себе за мачо, «переможця», але поливає брудом всіх дівчат. Ми вирішили відкрито заявити, що людина з такими вузьколобими «домостроєвськими» поглядами на світ не має морального права зайняти крісло мера. І варто попередити киян не голосувати за сексиста", - додали інші учасниці акції.

Протестувальниці принесли с собою плакати з написами:«Кинув дружину - кине Київ!», «Андрійку, тримай свій сексизм у себе в штанях» та іншими.

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Пікет тривав лише декілька хвилин. Щойно активістки озвучили свої тези, як з офісу партії вийшло близько 15 людей, як жінок, так і чоловіків, які почали всіляко перешкоджати проведенню заходу. Представники Пальчевського загороджували телекамери, заважали роботі журналістів, штовхали активісток, виривали мегафон з рук, а плакати в результаті порвали. При цьому нападники кричали, що нібито "акція кимось проплачена". В результаті пікет довелося припинити.

"Ми в черговий раз побачили ставлення Пальчевського до жінок. Якщо зараз, ще не ставши мером, він заохочує розгони мітингів, то нескладно уявити, як він буде себе вести, якщо прийде до влади", - сказала одна з учасниць акції.