У Києві зняли рекламу всесвітньо відомого виробника віскі Jack Daniel's. Про це розповідає видання "Barout".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в найбільшому барі України "БарменДиктат", розташованому на Хрещатику, пройшли зйомки рекламного ролика для американського виробника віскі Jack Daniel's. рекламний ролик транслюватиметься на 40 глобальних ринках світу. Київський бар можна помітити на перших і останніх секундах відеозапису.

За знімальний процес відповідав київський продакшн Radioaktive Film, про що розповіла генеральний директор компанії "Близнюки Камікадзе" Тата Кеплер.

"Всі ж знають, що "БарменДиктат" – це кращі Барні фотошпалери Києва", - говорить Тата Кеплер.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Слоган нової кампанії Jack Daniel's - Make It Count ("зроби так, щоб це мало значення"). У відео показують кілька ситуацій, в яких люди втілюють мрію – роблять те, що хотіли зробити протягом тривалого часу. Наприклад, одна з героїнь запускає келих з Jack Daniel's уздовж барної стійки "БарменДиктату".

За підготовку відео відповідально креативне агентство Energy BBDO. Зйомки в Києві проводили влітку під час карантину, виконуючи всі вимоги щодо соціальної дистанції та гігієни.

Режисер відео - Іан Понс Джуелл, відомий по рекламі Nike і музичним відео Вінса Стейплза.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у місті Жовква Львівської області пройшли зйомки історичного серіалу "Кава з кардамоном".

Як повідомляв портал Знай.иа, українські зірки зіграють"Скажене весілля".

Також Знай.иа писав, що актор Костя Войтенко розкрив секрет, як добре виглядати в кадрі.