Кандидат у мери Києва Андрій Пальчевський, який по всій країні розвісив агітаційні плакати зі своєю "перемогою", при розлученні з дружиною залишив сім'ю з голим задом. Суд визнав його банкрутом.

Пальчевський не володіє жодним бізнесом і не має ніякого майна, то хто ж фінанссує потужну рекламну кампанію зірки каналів Медведчука? Про це розповів блогер Сергій Корнак у своєму новому відеосюжеті.

Андрій Пальчевський, фото: Григорій Константинов
Андрій Пальчевський, фото: Григорій Константинов

Блогер розвінчав міфи про Пальчевського, які він сам про себе створює.

"Що ми знаємо про бізнесмена Пальчевського? Він інвестор в Eurolab.Ситуація така, знаєте, слизька. Eurolab ніякого стосунку до Пальчевського не має. Він там не засновник, не господар. За документами Eurolab Пальчевському не належить. Він там виконавчий директор. Він там піар-фігура, просто піар-обличчя... В чому ще бізнес Пальчевського? Можливо він забудовник? Ні. Можливо він щось виробляє? Ні", - зазначає блогер.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сергій Корнак пригадав, що у 2012 році дружина Пальчевського, з якою він прожив 30 років і "нажив" 4 дітей, подала на нього до суду на аліменти. Однак, вона не отримала нічого, оскільки суд не знайшов майна Пальчевського.

"Пальчевський не дав їй ні копійки. Тобто нічого не залишив ні сім'ї, ні дітям. Суд не знайшов майна Пальчевського... Тобто, він голий, як король.."

За словами блогера, українців вчергове дурить людина ″з голою дупою″.

″Задайте собі запитання — на чиє бабло завішені борди по всій країні? Це спонсорські гроші. Голий король і весільний генерал — от хто такий Пальчевський... Нам знову сватають підкидька, який прийде і буде гарно розмовляти на каналах, щоб ним потім хтось керував ″, - підкреслив блогер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, представники "Правого сектору" вручили Пальчевському погони офіцера ФСБ

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський веде до Київради корупційний шлейф

Також Знай.ua писав, Андрія Пальчевського зловили на нахабній брехні