У Києві розшукують неповнолітнього, який близько двох тижнів тому пішов з дому і не повернувся. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook, посилаючись на інформацію «Служби розшуку дітей» при столичній поліції.

Як зазначається, до Шевченківського управління поліції із проханням допомогти у розшуках звернулася жінка, яка є опікуном неповнолітнього. Вона повідомила, що хлопець пішов з дому на вулиці Туполєва і досі не повернувся. Зв’язку із ним немає.

Жінка також розповіла, що підліток і раніше тікав з дому, однак завжди повертався.

Цього разу хлопець відсутній вже майже два тижні.

Відповідно, правоохоронці оголосили підлітка у розшук.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За інформацією поліції, 15-річний Радзевич Микола Вітальович виглядає на 15-16 років. На зріст - приблизно 175-178 сантиметрів, волосся світлого кольору, пофарбоване.

Припускають, що хлопець може перебувати в районі ринку «Дарниця», станції метро «Дарниця», «Чернігівська», «Лісова» та «Кловська», вулиць Краківської, Пожарського, Червоноткацької та бульвару Верховної Ради, вулиці Тичини та торговельного центру «Silver Briz».

Усіх, хто володіє інформацією про місце перебування хлопця, просять звернутися до Шевченківського управління поліції за телефонами: (044) 486-03-06 або 102.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Запоріжжі аферистки у формі комунальників вкрали у пенсіонерки "гробові" гроші: "Покажи лічильники"

Також портал Знай.uа писав, що на Буковині поліція розшукала зниклу дівчинку - гуляла з подругою, поки батьки божеволіли

Також портал Знай.uа писав, що під Харковом чоловік викрав авто друга і потрапив у ДТП - з'їздив по цигарки