Український Instagram-блогер Дмитро Стужук заразився коронавірусом і помер сьогодні від ускладнень хвороби. У нього не витримало серце. 16 жовтня про це повідомила його колишня дружина Софія Стужук. У них залишилися троє дітей.

Софія написала, що Дмитро більше немає, його серце не витримало. Жінка розповіла, що її колишньому чоловікові різко стало погано. Вона також зазначила, що у Дмитра були проблеми з серцем і раніше, а коронавірус тільки погіршив ситуацію. Він впав у кому, а потім медики зафіксували клінічну смерть. Однак чоловік помер, не приходячи до тями.

Раніше Софія писала, що лікарі не давали ніяких прогнозів. Також Софія зазначила, що її колишній чоловік хороша людина і батько, а також вона хоче припинити всі чутки з приводу блогера.

Інформацію про хворобу блогера підтвердив і його " колега по цеху» Романенко. Він написав, що Дмитро відпочивав у Туреччині, де і заразився коронавірусом. Після повернення додому він лікувався від хвороби і навіть записував відео і робив пости на цю тему. Його госпіталізували, але потім виписали на амбулаторне лікування. Після цього він вирішив прийняти ванну, що зіграло трагічну роль в його самопочутті. У Дмитра виявилося слабке серце, і воно було підірвано фізичними тренуваннями. Після цього він опинився в реанімації в комі, а потім медики констатували смерть.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Тернополі прощаються з учителем української гімназії імені Івана Франка Галиною Рудольфівною Слюзар.

Також Знай писав, що в Івано-Франківську помер колишній голова інфекційної лікарні.

Нещодавно Знай передавав, що чоловік залишив зворушливе послання дружині і дітям за кілька годин до смерті.