Під Києвом 43-річний любитель екстремальних видів спорту загинув, стрибнувши з парашутом. Про це повідомляють «Надзвичайні новини».

Як зазначається, трагедія сталася на аеродромі в Бородянці Київської області. Там парашутист-початківець Олексій Миколайчук мав виконати навчальний стрибок, який контролювала інструктор.

Однак основний парашут спортсмена підвів - він розкрився занадто пізно, в один час із запасним парашутом.

Раніше чоловік вже здійснював кілька стрибків під наглядом інструктора. Планувалося, що цей стрибок з висоти 4200 метрів має бути завершальним у навчанні. Щоб навчитися стрибати з парашутом, Олексій придбав цілий курс.

Заняття проводилися приватним аероклубом. У клубі намагалися переконати родину загиблого, що він сам винен у тому, що сталося - нібито розгубився і відкрив парашут невчасно.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Наразі слідство розглядає трагічну загибель чоловіка як нещасний випадок. Родичі Олексія не вірять у це і переконані, що винна - інструктор навчального центру.

Професійні парашутисти, проглянувши відео фатального стрибка, зазначають, що мала місце помилка інструктора.

«Вона впустила свого підопічного», - зазначають вони.

Нагадаємо, раніше Сім'ї загиблих під Харковом курсантів отримають компенсації-1,5 мільйона за життя

Як повідомляє портал «Знай.uа» 7-річна дочка загиблого під Харковом штурмана писала татові СМС за хвилини до трагедії: "ніби передчувала"

Також «Знай.uа " писав, що Курсант, який вижив в авіакатастрофі під Харковом, розкрив подробиці трагедії: "гасив товариша, що палав"