Коронавірус загрожує всім українцям, але не однаковою мірою. На думку популярного педіатра, відомого українського лікаря Євгена Комаровського, дехто з наших співгромадян зможе уникнути страшної хвороби. Про це він заявив під час інтерв’ю в студії Дмитра Гордона.

Як вважає Комаровський, є певна частина українців, яка «за жодних умов не захворіє на коронавірус». Причиною цього може бути той факт, що у цих людей є вроджений імунітет до цієї небезпечної хвороби.

“До коронавірусу у значної кількості людей, мабуть, є вроджений імунітет. Вони просто не хворіють, і все”, – вважає педіатр. На його переконання, у багатьох людей є певні особливості імунної системи, які дозволять протистояти цьому захворюванню і зберегти здоров’я.

Разом із тим, Комаровський не пояснив, звідки, на його думку, в українців вроджений імунітет до нової хвороби.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, лікар Комаровський пояснив, як розговорити мовчазного малюка: головне не метушитися і не турбуватися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому голосував за Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.