У п'ятницю, 16 жовтня, в Києві обмежать рух для пішоходів і транспорту на деяких вулицях, а поліція перевірятиме у громадян документи, які засвідчують особу. Захід відбувається в рамках масштабних антитерористичних навчань.

Про це на офіційній сторінці у Facebook повідомляє пресслужба СБУ.

Так, жителів Києва і гостей столиці просять з розумінням поставитися до тимчасових незручностей і обмежень, і "належним чином реагувати" на дії правоохоронних органів. У пресслужбі зазначили, що тренування силовиків проходитимуть у Печерському та Деснянському районах.

Також українців закликали дотримуватися правил особистої безпеки: при виявленні макетів вибухових пристроїв СБУ просить повідомляти за телефоном "гарячої лінії": (044) 253-06-71.

Навчання організовує Координаційна група і Штаб Антитерористичного центру СБУ в Києві та області спільно з Посольством Ізраїлю. У тренуваннях братимуть участь підрозділи Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС та органи державної влади.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у мережі обурилися словами Зеленського про Донбас у День захисника.

Як повідомляв Знай. ua, над головами воїнів ЗСУ промайнули ворожі "повітряні шпигуни" Путіна, солдати майстерно обірвали стеження.

Також Знай. ua писав, що ветеран АТО і волонтер, історія яких почалася з жарту, стали подружжям.