На Київщині нападники пограбували чоловіка, який йшов з магазину додому. Про це повідомили у поліції столичного регіону.

Як зазначається, напад було скоєно особами 24 та 30 років, уродженцями Житомирської області. Молоді люди в Борисполі накинулися на чоловіка, який повертався додому з магазину із придбаними продуктами – сірниками, цигарками, крупою, вермішеллю швидкого приготування «Мівіна» та батоном.

Зловмисники побили жертву і відібрали рюкзак, в якому були особисті речі та продукти. Із награбованим вони втекли у невідомому напрямку.

Пограбований чоловік одразу подзвонив до поліції та повідомив прикмети нападників. Їх майже одразу знайшли та затримали: чоловіки перебували неподалік від місцевої залізничної станції. При собі вони мали рюкзак жертви із особистими речами, іменними банківськими картками та документами.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чоловіків затримали, їх обвинувачують у грабежі. За цей злочин передбачено до шести років тюремного ув’язнення.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у лісі на Закарпатті знайшли страхітливий труп чоловіка - лежав у кущах, розкинувши руки.

Портал Знай.uа писав, що пенсіонер "воскрес" після власного похорону, родичі схопилися за серце: "Хто в могилі?" Ситуацію вже перевіряє поліція.

Також портал Знай.uа писав, що у Запоріжжі десятирічний хлопчик заступився за матір і зарізав п'яного батька.