Погода готує останні теплі деньки для Києва. Про це повідомляється в прогнозі, підготовленому фахівцями Укргідрометцентру.

Зокрема, в п'ятницю, 16 жовтня, столиця ще насолодиться сонячними променями, незважаючи на мінливу хмарність. При цьому опадів не очікується. Вдень повітря прогріється до 13-14 градусів тепла, а вночі стовпчики термометрів затримаються на позначці в 9 градусів вище нуля.

Вітер майже не відчуватиметься - його швидкість не перевищить 3,1 метрів за секунду.

Атмосферний тиск знижений - 745 мм ртутного стовпа.

Разом з тим, в суботу Київ накриє похолоданням, яке принесе з собою дощову і сиру погоду. З іншого боку, осінь в 2020 році видалася аномально теплою, а похолодання для кінця жовтня – явище цілком нормальне. Тому готуйте парасольки, одягайтеся тепліше і насолоджуйтеся останнім осіннім теплом.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.