Смерть близької людини - це завжди велика трагедія, і багато хто не розуміє, як повернутися до звичайного життя після такого потрясіння, і що робити з речами, які залишилися від покійного. Багато фахівців сходяться на думці, що не можна зберігати в будинку речі, які належали померлій людині. Є повір'я, що такі речі зберігають енергетику, якою людина володів за життя.

Так що робити з речами померлого?

Пам'ятні речі можна залишити собі або роздати близьким родичам. В першу чергу речі необхідно роздати тим, хто їх потребує. Якщо в близькому оточенні таких людей немає, речі можна передати до церкви, пункт прийому речей для бідних або відділення Червоного Хреста.

Продавати речі померлого категорично не можна: це накликає на людину хвороби. Та й сама ідея наживатися на смерті іншого виглядає не дуже етично, погодьтеся. Існує ще одне правило: не можна віддавати всі речі померлого в одні руки. Їх потрібно розділити між кількома людьми. До слова, це стосується і грошей, не тільки речей. Частину з них обов'язково потрібно віддати в якості милостині.

Виняток - дитячі речі речі, що належали померлій дитині, ні в якому разі не можна роздавати. Одяг та іграшки дитини потрібно викинути або спалити.

Православна церква каже, що речі померлого необхідно роздати до настання 40 дня після смерті.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві нахабна жебрак ткнула ф * К в обличчя пасажирам метро- " Допоможіть на квиток додому"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львів заполонили безхатченки-просять милостиню і лякають дітей, копам плювати

Також «Знай.иа " писав, що Франківчани дали бездомному гроші на хліб, а він спустив все на горілку і впав у " кому"