Кандидат у мери Києва Андрій Пальчевський витрачає мільйони доларів на передвиборчу кампанію

Як пише Politeka.net, про це у своєму відео для Ютуб заговорив блогер Сергій Корнак. За його словами, сьогодні один білборд коштує 500 доларів на тиждень, а у Пальчевського по всій Україні їх дуже багато.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

"Їх же тисячі. Тисячі білбордів, щоб його обличчя було впізнаваним. Хто платить за цей весь шабаш. За чий рахунок банкет, хто оплачує? Ми розуміємо, що безкоштовний сир буває тільки в мишоловці. Коли людина бере стільки грошей, значить він бере на себе якісь зобов'язання. Чесній людині бабок не дадуть, тому що йому потрібно буде віддавати ці гроші з зарплати мера. Зрозумійте, у мера зарплата 20 тисяч гривень. Це смішно", - заявив Корнак.

Андрій Пальчевський, лідер партії "Перемога Пальчевського"
Андрій Пальчевський, лідер партії "Перемога Пальчевського"

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Блогер впевнений, що Пальчевський витрачає мільйонні бюджети на кампанію, так як багато платних оголошень з ним.

"Коли ви підете голосувати за людину, ви зрозумійте одне: якщо він не вказує свої доходи, значить йому нічого сказати. Значить гроші забрані у нас з вами. Значить це гроші, вкрадені корупціонерами", - заявив блогер.

Дмитро Гордон та Андрій Пальчевський
Дмитро Гордон та Андрій Пальчевський

Раніше Знай писав, що відомий журналіст Дмитро Гордон назвав Андрія Пальчевського чинним співробітником російських спецслужб.

"Мені доводиться часто чути, що Андрій Пальчевський є колишнім співробітником спецслужб Російської Федерації. І я хочу дати гнівну відповідь людям, які ці чутки розпускають. Тому що у мене є думка моя - мені так здається - що Андрій Пальчевський є не агентом спецслужб Російської Федерації, а діючим офіцером спецслужб Російської Федерації. І з цього приводу я хочу офіційно звернутися до українських спецслужб: я ж можу як журналіст і як громадянин України це зробити. Знаєте, я із захопленням спостерігаю за кар'єрою Андрія Івановича Пальчевського, І спостерігаю, як канали зробили з мухи слона, і торгують тепер слоновою кісткою. Ось ця слонова кістка-це Андрій Іванович Пальчевський", - вважає Дмитро Гордон.

Дмитро Гордон згадав давні знайомства з людиною, яка в радянські часи займалася підбором кадрів в ЦК Компарті і поради - ретельно звертайте увагу на біографію людини.