У найближчий тиждень українська столиця залишається в "помаранчевій" зоні карантину.

Про це розповів голова київського управління Держпродспоживслужби Олег Рубан, передає РБК.

Він зазначив, що таке рішення прийняла Державна та регіональна комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Рубан пояснив, що потрапляння в "червону" зону можливе у випадку, якщо ситуація із заповненістю ліжок у лікарнях погіршиться.

"Київ зараз в "помаранчевій" і буде в "помаранчевій" зоні. Все залежить від єдиного критерію. Це ліжка в лікарнях", - сказав Рубан і уточнив, що ситуація зі школами і дитячими садками в столиці повністю знаходиться під контролем.

"По місту Києву перехворіло менше 0,5% відвідувачів усіх навчальних закладів. Це і учні, і вчителі, інші працівники. Ситуація працюється за алгоритмом самоізоляції та проведення своєчасних заходів",- підкреслив Рубан.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У різних регіонах України місцева влада поки, в основному, не поспішає відправляти школярів на канікули з середи. Так, у Чернівцях школи продовжать роботу цього тижня, у Києві канікули розпочнуться 21 жовтня. В Одесі збираються почати канікули 26 жовтня, але до цього перевести школи на один тиждень на дистанційне навчання. У Львові канікули мають розпочати з 19 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Шмигаль розповів, де вчаться його доньки і сам згадав, яким був школярем.

Як повідомляв Знай.uа, польський президент Дуда примчав у гості до Зеленського: він збирається запалити.

Знай.uа писав, харків'яни самі зможуть вибирати зону карантину - Шмигаль дав добро.