Щомісяця на маски та дезінфектори для Верховної Ради витрачають до ста тисяч гривень з держбюджету. Про це стало відомо з відповіді на офіційний запит «Української правди».

За весь період карантину на засоби індивідуального захисту для народних обранців витратили майже 700 тисяч гривень.

«Пенсіонери можуть купити, а депутати не можуть??? То нехай сідають, та шиють, всеодно на засіданнях ні@рена не роблять!!!», «Ніякого сорому не мають. Бідолахи, не мають коштів купити маски з своєї зарплатні. Краще б діткам в школи закупили чи пенсіонерам, яким підвищили пенсію на копійки», «І коли вже вони задовольнять свої потреби?.Позор. І куди дивиться президент?», - обурюються з цього приводу українці.

«Та хай шиють з марлі, як нашим дітям в школі казали, а руки самогоном протирають», «Не треба бути особливо розумним, щоб знати, що в Україні найприбутковіша справа - смоктати з бюджету. Ніякий бізнес не є настільки прибутковим, як влада», - додають люди.

«А на запрошенні на вибори написали ,,обов’язково маска та ручка ", виникає питання: ,,А що, не вистачило коштів, щоб закупити маски та ручки, та роздавати на вході? Де поділи? Чому я маю йти на вибори і купувати маску, та ще й ручку, за свій кошт?" Коли ж вже нажеруться, коли вже нагребуться, коли вже їм доста буде?», - не стримують емоцій коментатори.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

«А в школу маски купують за рахунок батьків», «Таке враження, що якісь дебіли там працюють. Чи не ВР, а будинок-інтернат для розумово відсталих, які не можуть про себе подбати і прожити, поки вони депутати. Вже давайте довічне забезпечення, як же вони далі жити будуть. Нічого собі бідні купити не можуть. Народ може, а вони, бідні, не можуть!», - сердяться громадяни.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що з українців здеруть три шкури за порушення карантину: "Шалені штрафи"

Також портал Знай.uа писав, що під Харковом лікарня забита хворими на коронавірус: "Пацієнти лежать в коридорах"

Також портал Знай.uа писав - застуда або covid-19: як відрізнити хвороби і зміцнити імунітет.