Кандидат на посаду міського голови Києва від партії «За майбутнє» Сергій Гусовський став героєм анімованого відеоролика, що у доступній формі пояснює виборцям, як заповнити виборчий бюлетень, не зіпсувавши його. Про це ідеться на Facebook-сторінці «Київ ЗА Майбутнє».

«Ваш голос визначає якість вашого життя на наступні 5 років», − підкреслив анімований персонаж Сергія Гусовського.

Він нагадав, що на виборчу дільницю із собою необхідно взяти паспорт, захисну маску, антисептик. Ролик також пояснює, що на дільниці виборцям видаватимуть два бюлетені: один для голосування за мера Києва, а інший − для голосування за партії і депутатів Київради.

Відеогід Сергія Гусовського «Як свідомо проголосувати на місцевих виборах»

Ці вибори будуть ще тим квестом... Але до всього можна підійти з розумом. Дивіться відеогід Сергій Гусовський і нові правила голосування на місцевих виборах не будуть здаватися такими складними.

Geplaatst door Київ ЗА Майбутнє op Donderdag 15 oktober 2020

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У бюлетені голосування за мера необхідно знайти свого фаворита у списку і поставити галочку. У бюлетені голосування за партії – «справжній квест».

«В бюлетені з двома квадратиками знайдіть назву партії, за яку ви хочете голосувати. Мій щасливий номер − 13. Поставте у квадратику поруч з партією позначку галочку, хрестик або сердечко. Але будьте уважні: якщо не поставити нічого, бюлетень буде недійсний. У сусідньому квадратику можна вписати номер кандидата від цієї ж партії, якому ви довіряєте особисто. Вписувати номер потрібно так, як ми пишемо поштовий індекс на конверті», − пояснюється в відеороліку.