У символічне свято - День захисника, яке Україна святкує 14 жовтня, в Києві народилося понад 80 дітей, з них 44 - хлопчики.

Про це розповіла глава пресслужби департаменту охорони здоров’я КМДА Наталя Вишневська.

"У пологових будинках міста Києва народилося 83 дитини, серед них 44 хлопчики та 39 дівчаток", - повідомила Вишневська.

У середу, 14 жовтня, у Львові ефектно почали святкування Дня захисника України. Так, центром міста проїхалася військова техніка епохи Української повстанської армії (УПА).

Відзначимо, що Україну захищають не тільки чоловіки. Сміливі жінки на передовій щодня ризикують життям заради того, щоб ми жили в мирі. У День захисника України 14 жовтня українцям вирішили нагадати імена тих жінок, які загинули на передовій, коли захищали нас і рятували життя.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.