Кандидат у столичні мери Андрій Пальчевський - приклад "найбільш дебільної виборчої кампанії" у 2020 році. Таку думку озвучив на своєму Youtube-каналі Юрій Романенко, шеф-редактор інформаційно-аналітичного порталу "Хвиля", журналіст і блогер, співзасновник Українського інституту майбутнього.

«Пару слів з приводу місцевої кампанії в Києві: найдебільніша кампанія у Пальчевського, тому що Пальчевський просто повторює долю Думчева. Ну, хто пам'ятає, це був такий чувак в Києві, який вилив 20 мільйонів доларів на місцевих виборах в 2015 році, і з тріском їх програв», - нагадав блогер.

"Пальчевський зараз є таким "носорогом" – витрачав для своїх справ гроші від ОПЗЖ... Суть в тому, що все це спочатку - такий фейковий проект, коли Пальчевський виступає просто в ролі балакучої голови... партія йому не належить, список йому не належить, він сам собі не належить", - додав Романенко.

"Пальчевський просто стрясає повітря, для того, щоб на образі «триндобола» протягнути до Київради... спонсорів його так званої «Перемоги». А наступного дня після виборів про Пальчевського всі забудуть", - вважає журналіст.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Він не просто балакуча голова, а ще й тупувата голова пацанчика з 90-х... Коли ці екземпляри підуть у минуле?", "Пальчевський - це людина-пронос. Його словесний пронос не можна ніяк зупинити, тільки ігнорувати. Говорити про все і ні про що», - вважають коментатори до відео.

Деякі нагадують, що Пальчевський «навчався в Москві і його треба перевірити на вошивість».

Нагадавши, "партія миру" розстрілює людей: Керівник ОПЗЖ влаштував розбірки з пістолетом

Як повідомляв портал Знай.иа, Андрій Пальчевський-діючий офіцер спецслужб Росії: Дмитро Гордон зробив гучну заяву в прямому ефірі

Також Знай.иа писав, Андрій Білецький розкритикував опитування від Зеленського