Стало відомо про те, що поліції в Києві плювати на все. Вони живуть за власними правилами.

Таким чином, повідомляється, що днями в мережі з'явилася фотографія автомобіля співробітників правоохоронних органів, які паркуються на зупинці громадського транспорту. Це не зовсім нормально, а точніше, зовсім не влазить ні в які рамки.

Очевидці були обурені такою поведінкою поліції, адже вони порушують правила. Маршрутка не зможе нормально припаркуватися, і забрати людей з зупинного комплексу.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Івано-Франківську двоє правоохоронців побили власника кафе. Про це сказано в постанові Личаківського суду міста Львів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Повідомляться, що 26 червня, близько 03:00, два співробітники правоохоронних органів перебували в одному з кафе Івано-Франківська, за адресою вулиця Нзалежності 16, де вчинили хуліганські дії.

Читайте Знай в Google News!

У правоохоронців виник конфлікт з директором закладу, в результаті чого вони порушили громадський порядок, погрожували використовувати вогнепальну зброю і завдали чоловікові тілесні ушкодження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Полтаву підняла на диби п'яна бійка озвірілих самок

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Мукачеві банда малоліток пограбувала перехожого

Також, "Знай.иа" писав, що дніпрянина по-звірячому покалічили через телефон