У Києві у середу, 14 жовтня, чоловік із ножем напав на хлопця, який роздавав листівки від однієї з партій, що балотуються на місцевих виборах. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Сьогодні, у Солом’янському районі Києва, озброєний чоловік поранив ножем волонтера партії «УДАР» – молодого хлопчину Станіслава, який роздавав на вулиці газету. Хлопець, учасник АТО/ООС, в критичному стані перебуває в реанімації однієї зі столичних лікарень», - повідомили у спільноті.

За інформацією очевидців, «коли Станіслав відвернувся, чоловік, який до цього чіплявся до всіх оточуючих, дістав ножа та наніс потерпілому проникаюче поранення в шию».

Після цього важко пораненого хлопця забрала бригада швидкої допомоги. Його оперативно госпіталізували до реанімації. Наразі лікарі намагаються врятувати постраждалому життя.

Сьогодні, у Солом’янському районі Києва озброєний чоловік поранив ножем волонтера партії «УДАР» – молодого хлопчину Станіслава, який роздавав на вулиці газету. Хлопець , учасник АТО/ООС, в критичному стані перебуває в реанімації однієї зі столичних лікарень. Зі слів свідків, коли Станіслав відвернувся, чоловік, який до цього чіплявся до всіх оточуючих, дістав ножа та наніс потерпілому проникаюче поранення в шию. Хлопця забрала швидка. Зараз він у реанімації. Лікарі борються за його життя. Поліція спрацювала оперативно. Нападника затримали, тривають слідчі дії.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 14 oktober 2020

У спільноті додають, що правоохоронці спрацювали швидко: вони знайшли та затримали нападника, зараз тривають слідчі дії.

«Зараз Кличко з заявою. Мовляв, нас не залякати! А коли виберете, знов псих диспансер запрацює!», «Який жах. За те, що листівки роздавав не за того кандидата? Куди котиться цей світ...», «А що буде за тиждень до виборів? Всі один одного переріжуть? У нас вже дурдом в місті», - пишуть кияни.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що запорожець опинився на нарах через любов до гучної музики. Він також погрожував вигнати матір з дому.

Також портал Знай.uа писав, що школяр влаштував п'яний дебош посеред Дніпра — катався "під мухою" з пістолетом в руках. У Дніпрі п'яний підліток знову опинився в центрі уваги через порушення громадського порядку. Хлопець вже не вперше порушує громадський порядок.

Також портал Знай.uа писав, що у Франківську сварка жінок Закінчилася перестрілкою чоловіків, здивувалися навіть поліцейські - як на Дикому Заході. Чоловік влаштував стрілянину посеред міста.