Колишня резиденція президента-втікача Віктора Януковича все ще притягує до себе натовпи туристів, охочих подивитися на розкішні хороми вигнаного з країни гаранта і погодувати знаменитих страусів. Однак цією цікавістю простих громадян користуються шахраї, пишуть у Facebook у спільноті "Київ Оперативний".

"Відвідувачі "Межигір'я" запідозрили охоронця в тому, що він продає фальшиві квитки. Коли сказали йому про це - той жбурнув гроші назад в людей і намагався відібрати квиток, який продав», - повідомляє автор поста.

Посетители Межигорье заподозрили охранника в том, что он продаёт фальшивые билеты. Когда сказали ему об этом - тот швырнул деньги обратно в людей и пытался отобрать билет, который продал. Говорит, что он начальник охраны. Такие дела🤷🏻‍♂️

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 14 oktober 2020

За словами очевидців, чоловік, який торгував липовими квитками, стверджував, що він - начальник охорони.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

""Без лоха і життя погане», думка нашого уряду", "Місця там згубні, людей псують", - вважають коментатори.

"При Януковичі такого не було", "Там все і всі липові. Адже Міжгір'я, як і раніше, формально належить Януковичу", - додають українці.

"Нічого не змінилося.... йому орати треба на полях", - впевнені деякі громадяни.

Нагадаємо, що в головного податківця країни привітали в стилі СРСР, українці підняли на сміх: "Брежнєву сподобалося".

Також, " Знай.ua" писав, що яхта старшого сина Януковича шукає нового власника - як виглядає розкішне судно. Сотобто яхта Олександра Януковича під назвою "Bandido 90" оцінюється в 6 млн євро.