Україна готується до початку опалювального сезону. Тривала Тепла осінь може різко змінитися холодами, тому в багатьох містах вже підготувалися до підключення будинків до теплоносія. У Києві нещодавно відзвітували про готовність столиці до опалювального сезону.

Мер Києва Віталій Кличко розповів, що всі системи і вузли готові до початку роботи. Тривале бабине літо дозволило фахівцям провести необхідні технічні та організаційні роботи.

Віталій Кличко пояснив, що б проведені гідравлічні роботи. За результатами цих випробувань було ліквідовано 6,5 тисяч поривів. Також мер столиці розповів, що теплоносій пустять в будинки тільки після того, як середньодобова температура опуститься нижче 8 градусів і протримається на цьому рівні три доби і більше.

Нагадавши, Знай писав, що опалювальний сезон у Харкові розпочнеться вже цього четверга, 15 Жовтня. Згідно з документом, тепло почнуть подавати до лікарень, закладів освіти, інших об'єктів соціально-культурної сфери, а також до житлових будинків. Зазначимо, що Харків готовий до подачі тепла: у місті проведено реконструкцію та ремонт котелень, теплових мереж.

Також Знай писав, що з четверга, 15 жовтня, у Хмельницькому розпочинається опалювальний сезон. Роботу розпочнуть обидва Комунальні підприємства-" Південно-Західні тепломережі "та"Хмельницьктеплокомуненерго". З 15 числа почнеться поетапне підключення житлових будинків і соціальних об'єктів до тепла.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що "Нафтогаз" пригрозив залишити Київ без опалення цього року. Бу квартирах можуть залишитися десятки міст, серед яких і столиця. Причиною такого сценарію є заборгованість за газ.