У Києві, в Дарницькому районі, перехожі помітили стадо кіз, що прогулюються по району.

Про це написали на Facebook-сторінці "Типовий Київ".

В якості сніданку кози віддали перевагу квіти, що ростуть на клумбах біля одного з будинків. Тварини вирішили прогулятися по Дарниці без нагляду-у всякому разі, власника кіз ніде не видно.

Обычное утро на Дарнице.

Обычное утро на Дарнице.

Geplaatst door Типичный Киев op Dinsdag 13 oktober 2020

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

При цьому інші люди і автомобілі кіз анітрохи не бентежать.

Киян таке видовище потішило і насмішило. Вони не втрималися від жартівливих коментарів з цього приводу.

"Після клубу в клумбу. Хто своїх дам втратив?"- цікавляться коментатори.

"Без масок", - зазначають інші.

"Ого, а де це? Вони в квартирі їх тримають?", "Років 15 тому на Теремках паслися корови і кози», «так обіцяли ж, велика аграрна держава», - додають деякі.

"Клас, клас! Очаровашки!", "З грузинського ресторану втекли, чи що?", "Газонокосарки", - сміються городяни.

Нагадаємо, що на урочистій церемонії, яка проходила на території Дніпровського яхт-клубу "Січ", тварини поїдали весільні квіткові декорації.

Як раніше повідомляв портал " Знай.ІА", під час переходу в інший вольєр 18 серпня з "Фельдман Екопарк" втекла його мешканка - зебра Марті.

Також портал " Знай.ІА " писав, що одеські правоохоронці отримали дзвінок про те, що на дитячому майданчику на Бреуса бігає баран.