У центрі Києва влаштували дивний перформанс - дві дівчини вирішили на публіці виконати гімн сусідньої держави-агресора. Однак перехожі відреагували на це своєрідно. Відповідь киян "співачкам" не змусила себе чекати, а все, що відбувається, потрапило на відео, яке оприлюднили в співтоваристві "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, дивний вчинок дівчини вчинили у вівторок, 13 жовтня, біля Олімпійського стадіону. Але перехожий не оцінив такого і влаштував з ними розбирання. Чим все закінчилося для дівчат, поки не відомо.

Сегодня, в центре Киева, возле Олимпийского стадиона, был вот такой очень странный движ - две девушки пели гимн России🤦‍♂️ Спустя несколько минут к ним подошел мужчина и популярно объяснил что к чему.

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 13 oktober 2020

У коментарях українці підтримали дії чоловіка, а дівчат назвали «манкуртами» і засудили їх дії.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Співаків на батьківщину відправили?",- цікавляться коментатори.

"З зупинкою в травматології і пересадочною "на пляшку"", - додають інші.

"Три провокатори влаштували цирк, четвертий зняв, п'ятий виклав у Мережу, шостий розшарив, десять сидять і коментують. Буря в склянці води", - впевнені треті.

Нагадаємо, що Школярки станцювали тверк на могилі героїв АТО і пустили сльозу на всю Україну

Як повідомляв портал "Знай.uа", вандали розгромили Стародавній пам'ятник на Хортиці

Також, "Знай.uа" писав, що під Дніпром вандали поставили "хрест" на героях війни