Кандидат на посаду мера Києва від Партії «Голос» Сергій Притула розкритикував свою опонентку від Партії "Слуга народу" Ірину Верещук через відеоролик, який вона виклала в популярній соцмережі TikTok.

Він переглянув відео, опубліковане Іриною Верещук і прокоментував його.

"Слухайте, а як це називається, коли хтось робить фігню, а соромно тобі? А, Іспанська сором. Слухайте, а ви реально збираєтеся голосувати за того, хто крутіше веде TikTok. Це жопа якась",- сказав Притула.

@serhiyprytula

А у вас була така ж реакція як у мене? Чи ще гірше?) Пишіть у коментах 😉

♬ оригінальний звук - Сергій Притула

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що Сергій Притула відомий Україні своїми жартами та гумористичними проектами. 11 років тому він виступав під псевдонімом Тернопільський Сірий і розповідав смішні історії зі сцени Comedy Club. Одна з таких історій стала пророчою.

Головним героєм гуморески став представник ВО Свобода Олег Тягнибок, якому наснилися два сну - хороший і поганий. Пророцтвом стала вимога росіян забрати український Крим.

Також Знай писав, що під час чергового випуску шоу "Хто зверху", сплив цікавий факт з біографії ведучого "Нового каналу" Сергія Притули. Багато людей знають, що Притула народився в Тернопільській області, і став відомий, завдяки шоу "Камеді Клаб Юкрейн". Фанати його творчості знали його під псевдонімом "Тернопільський Сірий".

Нещодавно Знай передавав, що УТОС змушене брати кредити, щоб доробити ремонт. В результаті зупинена робота єдиної в Україні редакції, яка випускає книги і журнали для людей з проблемами зору. Причиною бачать діяльність Сергія Притули.