У ніч з 13 на 14 жовтня Київська підземка працюватиме на годину довше. Все через проведення футбольного матчу на стадіоні НСК "Олімпійський".

Про це повідомили в прес-службі комунального підприємства.

"13 жовтня у зв'язку з проведенням на стадіоні НСК "Олімпійський" футбольного матчу Ліги націй УЄФА між національними збірними командами України та Іспанії, можливі деякі зміни в роботі столичного метрополітену", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що можливе закриття входу для пасажирів станції "Олімпійська" перед початком матчу і станцій "Олімпійська", "Палац спорту", і "Площа Льва Толстого" після його закінчення.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі засікли водія маршрутки, якому стало лінь об'їжджати зайві кілометри, і він вирішив скоротити шлях через тунель з одностороннім рухом. Автобус поїхав в протилежну потоку машин сторону. Інцидент стався в п'ятницю 9 жовтня.

Також Знай повідомляв, що в електричці Фастів-Київ стався конфлікт між пасажирами. Людей довелося розбороняти. Словесна перепалка переросла в бійку, коли жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вдарила незнайомку по обличчю.

Нещодавно Знай передавав, що в Україні вже кілька місяців працює автоматична фіксація порушень швидкісного режиму. Однак новинкою вирішили скористатися шахраї, які надсилають українцям листи про те, що вони нібито порушили ПДР і тепер в обов'язковому порядку повинні заплатити штраф.