Під Києвом помітили рекламний білборд кандидата в мери від Партії "Європейська солідарність" Володимира Борисенка. І все б добре, якби білборд не був вивішений догори ногами.

Фотофакт опублікували у Facebook-пабліку "Мій Бориспіль". Автори зазначають, що таких білбордів у Борисполі два. Зробили це спеціально або випадково, поки невідомо.

У спільноті також зазначили, що жоден кандидат на пост мера "Так себе не рекламував".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"У Борисполі з'явилися борди Володимира Борисенка з дуже незвичайного ракурсу. Поки помічено тільки два рекламних щита. Важко сказати - це зроблено спеціально чи ні. Але, принаймні, так ще жоден кандидат у мери себе не рекламував", - зазначили в повідомленні.

Незабаром на дивний перформанс звернув увагу блогер Андрій Карпов (Полтава). У відео, яке він зняв разом з Борисенком, Карпов зазначив, що в Полтаві та Кременчуці теж створюють перешкоди для "ЄС", але в Борисполі - перевершили всіх.

"Я такого ще не бачив. Повісити білборд верх ногами - це успіх!" - сказав Карпов.

"Ти ж знаєш, що у нас є порох і ми можемо дати вогню! Підгорає, мабуть, у когось", - відповів на це Борисенко.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Тернопільщині виборців купують макаронами замість гречки: "Занадто дорого"

Також портал Знай.uа писав, що список "Батьківщини" у Білій Церкві очолив юрист, який фігурує у справі про вбивство дитини

Також портал Знай.uа писав "Це пі**єц. Це не до**я?": Андрій Пальчевський епічно зганьбився зі своїм зверненням до киян