Стало відомо про те, що в Києві з автопарку генерального прокурора вкрали машину. Нічого святого.

Таким чином, повідомляється, що в ніч на вівторок, 13 жовтня, в місті Київ невідомі вкрали службовий автомобіль Toyota Camry з автопарку офісу генерального прокурора.

у Києві в автопарку офісу генерального прокурора вкрали автомобіль, фото: скріншот заяви поліції

Машина стояла на стоянці вулиці Радунської, 9.

Як потім стало відомо, автомобіль використовувався Департаментом організації, а також процесуального управління досудового розслідування органів ДБР, а також нагляду за його оперативними підрозділами ОГП Олександр Панов.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про те, що зник автомобіль стало відомо приблизно о 7 ранку. Співробітниками правоохоронних органів встановили, що востаннє автомобіль був помічений по вулиці Пухівській, близько четвертої ранку.

Наразі вирішується питання про внесення даних до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 289-3 ККУ (Незаконне заволодіння транспортним засобом).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Знай писав, що 19 березня, стало відомо про ДТП на Закарпатті - КАМІОН з солодощами від президента України Roshen не зміг дістатися до місця призначення.

Також Знай повідомляв, що столичним поліцейським вдалося затримати чоловіка, який спробував підпалити магазин Roshen.

Нещодавно Знай передавав, що в Києва знову горів магазин корпорації гаранта Roshen.