Стало відомо про те, що в Україні планують продовжити карантин аж до кінця року. Новий рік з масками і антисептиками.

Таким чином, повідомляється, що заступника глави Міністерства охорони здоров'я, головного санітарного лікаря країни Віктора Ляшка, питання про продовження карантину можуть обговорити на засіданні Кабінету Міністрів у вівторок, 13 жовтня.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Карантинні обмеження планують продовжити до 31 Грудня. Також, планують обмежити діяльність закладів громадського харчування, приблизно до 22: 00.

Головний санітарний лікар України охарактеризував епідемічну ситуацію в країні, як "загрозливу". Це пов'язано з тим, що в країні спостерігається зростання захворювань і госпіталізацій.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Це спонукало переглянути протиепідемічні обмеження, які діють в країні.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 270 587 випадків зараження. За добу зафіксували 5 133 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 116 562 пацієнтів. За останню добу видужало 2 152 осіб, 107 осіб померло.

Нагадавши, "червона зона" наступає, Кабмін змінює критерії і посилює обмеження.

Як повідомляв Знай. ua, Україна може піти на жорсткий карантин, озвучені головні заборони.

Також Знай. ua писав, що уряд закриває пенсіонерів вдома через Нову хвилю китайського вірусу.