У мережі розповіли про кумівство у Верховній Раді. Тут знову відзначилася партія президента»Слуга народу".

Таким чином, повідомляється, що як мінімум 15 народних депутатів від фракції «Слуга народу» призначили собі помічниками родичів, або знайомих. Про це розповіли в програмі розслідувань «Схеми».

Наприклад, журналістами було встановлено, що дружини братів Стефанчуків стали помічницями на громадських засадах. Дружина першого віце-спікера Верховної Ради Марина допомагає народному депутату Данилу Гетманцеву, який очолив Комітет з питань фінансової, митної, а також податкової політики.

Помічником на громадських засадах нардепа Людмили Буймістер став її чоловік, у "слугах" Юрія Корявченкова та Ігоря Васильєва помічниками на громадських засадах працюють їхні дружини.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Олександр Санченко взяв у помічники собі батька. Олександр Скічко, Микола Кириченко, Богдан Яременко, а також Ігор Копитін призначили собі братів в якості помічників на громадських засадах.

Є такі помічники, які отримують зарплату. Наприклад, чоловік депутата Марини Нікітіної півроку отримував зарплату як її помічники. У березні його звільнили, а за цей час він отримав близько 95 тисяч гривень.

Володимир Тимофійчук попросив для всього родича зарплату в 24 тисячі гривень.

Варто відзначити, що Володимир Зеленський під час передвиборчої кампанії говорив л тому, що при ньому ніякого кумівства не буде. А ось 31 Серпня у депутатів запитали про їхніх помічників, і після цього наступного дня до Верховної Ради внесли законопроект про заборону депутатам брати на роботу родичів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, заради мерства Тищенко готовий стати жінкою, як велюровий ресторатор зганьбився передвиборчою агітацією.

Як повідомляв Знай. ua, Лерос оприлюднив резонансні плівки Тищенка.

Також Знай. ua писав, що Тищенка притиснули до стінки за "кумівство" з Єрмаком.