Пацієнтка київської лікарні розповіла свою історію перебування там. Що саме їй не сподобалося.

Таким чином, повідомляється, що Мирослава лікується від коронавірусу в столичній лікарні номер вісім. Наприкінці вересня вона зробила тест, і він виявився позитивним.

На момент госпіталізації у неї працювало одне легке на половину, а другий і зовсім на 40%. Тест вирішила зробити після хвороби сну. Вона сподівалася, що все це-наслідки грипу.

Про це повідомив інформаційний портал «Суспільне».

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Жінка викликала швидку допомогу, і попросила відвезти її в лікарню. Як не дивно, медики відмовляли це робити, так як доведеться лежати в коридорі тижнів зо два.

Лікарі її все ж послухалися, і оцінили її стан як середньої тяжкості. Побачене в лікарні її вразило. Швидка приїжджала одна за однією, і це було дуже страшно.

Люди лежали і сиділи в коридорах по 10 годин.

Все це було схоже на в'язницю. Днями перегоріло світло, ніхто не називає себе, і навіть не підходить. Вийти за межі відділення не можна.

Вже тиждень дівчина лежить там, і як вона розповідає, все не так вже й погано, як було перший час. Лікарі робота швидко, а в палаті лежать чотири пацієнти - з дистанцією, природно.

Найскладніше-відсутність їжі. Передачки лише до 17: 00. Потім нікому передати. Іноді медсестра все ж погоджується, але буває це не часто.

Якщо немає власного посуду, то їжу також не передають.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як зареєструвати новонароджених під час пандемії без довідок: пояснення Мінцифрі

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Кабмін скоротив субсидування громадян майже на 40%: в уряді пообіцяли прискіпливу перевірку

Також " Знай.ІА " писав, що в Україні заговорили про повернення жорсткого карантину: "припинити будь-які контакти між людьми"