Стало відомо про чоловіка, який здійснив обряд самоспалення в центрі столиці. Перші подробиці.

Таким чином, повідомляється, що сталася дана трагедія в неділю, 11 жовтня. Невідомий чоловік облив себе бензином, а потім підпалив.

Факел з людини намагалися загасити небайдужі. Того навіть кинули у фонтан, і оперативно викликали "швидку" допомогу.

Думаю, как буду гореть?!..как Висилий Стус?!, Хватит сил доказать, что Украина, понад усе!!!... Достало!!!выйдите все, побратимы, как 24 числа, возьмите оружие в руки, и защитите нашу ,родную Украину!!!

Geplaatst door Микола Микитенко op Zaterdag 10 oktober 2020

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Через деякий час медики повідомили, що невідомий живий, але він отримав опіки майже 100 відсотків тіла.

Пізніше з'ясувалося, що це був відомий боєць АТО Микола Микитенко, позивний у нього Ворон.

ЗМІ почали писати про те, що зробив він це через нещасливе кохання, що, не відповідає дійсності. У Миколи є дружина і дочка.

У 2014 році Микола Микитенко брав участь у боях під Слов'янськом у складі добровольчого батальйону Нацгвардії України імені Кульчицького. Під час евакуації збитого вертольота на горі Карачун боєць був поранений. Після лікування, незважаючи на отриману інвалідність, Ворон знову відправився на фронт.

На своїй сторінці в соціальних мережах він почав писати, що дуже хоче щастя для своєї країни. А також критикував політику нинішнього президента України, Володимира Зеленського.

Зовсім недавно в житті Миколи сталася трагедія-у нього померла мама. Ворон дуже переживав з цього приводу. Думаю, що ця трагедія для нього не пройшла даром.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, воїни ЗСУ дивом вижили під гранатометними чергами: армія Путіна бомбить від Мар'їнки до Авдіївки.

Як повідомляв портал Знай.иа, Зеленський заявив, що буде, якщо Україна не поверне Донбас: "потрібно, щоб прийшла інша людина".

Також портал Знай.иа писав, що Донбас тремтить від хворих фантазій окупантів: стріляють неприцільно, куди вітер дме.