Стало відомо про те, що в Києві неповнолітня дівчина отруїлася алкоголем. Подробиці скандалу.

Таким чином, повідомляється, що в Дніпровському районі міста Київ дві неповнолітніх дівчини зловживали алкогольними напоями. Про це повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги.

Одна з учасниць даного торжества, 13-річна дівчинка-підліток отримала гостре отруєння. Дитина була терміново госпіталізована в найближчу лікарню.

Медики боролися за її життя, і на щастя, їй зараз нічого вже не загрожує.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пристрасть до алкоголю — жахлива і згубна звичка. Вона руйнує сім'ї і змушує людей стрімко деградувати, а крім того — завдає здоров'ю непоправної шкоди. Однак, як показують статистичні дані, наші з вами співвітчизники аж ніяк не прихильники "сухого закону" . Згідно з даними Державної служби статистики, всього за півроку українці купили горілки на суму ... (не падайте!) майже вісім мільярдів гривень!

На горілку і лікеро-горілчані вироби в період з січня по серпень 2020 року українці витратили 7,8 мільярдів гривень. Про це свідчать дані Державної служби статистики.

Також Знай.иа писав, що українців стає все менше: чому це відбувається.

Раньше повідомляти, що в Києві за перший тиждень осені народилося 665 немовлят-набагато більше звичайної норми.

Щодо народжень та здоров'я молодих матерів найбільш неблагополучним регіоном України бувши Закарпаття, де 6,6 відсотка дітей народжується недоношеними.