У неділю, 11 жовтня, в Києві підлітки влаштували погром у трамваї, накинулися на кондуктора і виламали вікно.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє "Київ Оперативний".

Вгамувати неадекватних дітей (13-15 років) довелося поліції. На кадрах видно, як правоохоронці затримали злочинців.

"З незрозумілих причин діти почали бити кондуктора, далі вибили вікно в трамваї. Заспокоїти "героїв" вдалося тільки поліцейським"— - йдеться в повідомленні.

Інцидент стався недалеко від станції метро "Чернігівська". Підлітки влаштували бійку, в процесі якої вибили скло в трамваї. Обидва спробували втекти, але не судилося.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Спробували "стрибнути" і на патрульних, але були моментально і досить жорстко затримані",- йдеться в повідомленні.

Обережно! На відео присутня ненормативна лексика

Аккуратно, мат! Вчера на Черниговской два малолетних оболтуса решили устроить драку в трамвае. В процессе, выбили...

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 12 oktober 2020

Тим часом у Запоріжжі двоє дівчаток-підлітків використовували міський фонтан для вживання наркотиків. Інцидент стався в центрі Запоріжжя на людному бульварі Шевченка. Дві дівчинки підліткового віку озброїлися пластиковими пляшками і використовували воду у фонтані в якості "бульбулятора", через який зазвичай курять марихуану.

Нагадаємо, що Слуги народу дійсно економлять бюджетні гроші, навіть на бульбуляторах. Чинний заступник мера Новомосковська Сергій Алексейченко, місцевий кандидат у депутати від" Слуги народу " номер один знімає стрес після важкого виборчого тижня.

Як повідомляв портал Знай.иа, правоохоронці в Херсонській області вилучили при обшуку близько шести кг сушеної і більше одного кг подрібненої і готової до вживання конопель.

Також Знай.иа писав, що на Сумщині вилучили велику партію наркотиків.