Керівники навчальних закладів отримали рекомендації щодо початку осінніх канікул у Києві: з 21 жовтня.

Про це під час брифінгу заявив мер Києва Віталій Кличко.

"Школи сьогодні можуть розробляти окремі плани навчання і заздалегідь планувати розклад канікул. Але місто вже надіслало рекомендації керівникам навчальних закладів про те, щоб розпочати осінні канікули раніше - з 21 жовтня. Запропонував таке рішення Департамент освіти і науки з урахуванням рекомендацій Міністерства освіти для запобігання поширенню вірусу, а також – для створення безпечних умов проведення місцевих виборів. Адже більшість виборчих дільниці знаходяться саме в навчальних закладах. За парти після канікул школярі мають повернутись 29 жовтня", – сказав Кличко.

Звичайно, усе залежить від епідеміологічної ситуації в місті: якщо становище погіршуватиметься, на дистанційне навчання дітей потрібно відправляти раніше.

Нагадаємо, директор Вишнівського ліцею "Ідеал" Володимир Коваленко помер у київській лікарні в понеділок, 5 жовтня. Чоловікові було всього 49 років. У ліцеї стверджують, що протягом останніх півтора тижнів відразу у кількох вчителів діагностували коронавірус, але цей факт приховували як від учнів, так і від батьків. Школа продовжувала працювати в штатному режимі.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус почав косити маленьких українців, медики розриваються.

Як повідомляв Знай. ua, у школах введуть страхування від Covid-19, кому доведеться оформляти документи.

Також Знай. ua писав, що Китайський вірус змінює своє "обличчя", лікар заявила про нові симптоми.