У Вишневому (Київська область) зникла 15-річна Анна Мординська. У п’ятницю, 9 жовтня, дівчина вийшла з дому і більше її не бачили.

Про це говориться на Facebook-сторінці "Розшук дітей ГУНП в Київській області за сприяння ПрАТ Київстар". Зазначається, що 9 довтня близько 20:00 Аня вийшла з дому і досі про її місцеперебування нічого не відомо. Її телефон не відповідає. Раніше зникала.

Як зазначається, дівчина – мешканка міста Вишневого Київської області. Розшуком неповнолітньої займається Вишнівське відділення поліції Києво-Святошинського відділу поліції.

На вигляд Ані 15-16 років, 167 см зросту, статура худорлява, має довге каштанове волосся, овальне обличчя та карі очі. У день зникнення була одягнена в чорну замшеву куртку, блакитні джинси та чорні черевики.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"При отриманні будь якої інформації щодо можливого місцезнаходження дівчини телефонувати за номером спецлінії поліції "102"", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Львівщині розшукують безвісти зниклу жінку, яка вийшла з дому і не повернулася. На Львівщині в селі Зубра зникла Лозинська Галина Ярославівна, 1979 року народження.

Також Знай повідомляв, що у Львові розшукують безвісти зниклу неповнолітню дівчину, яка проживала у притулку. Шевченківським ВП ГУНП у Львівській області розшукується безвісти зникла Товпаш Вікторія Віталіївна, 06.09.2004 р. н. (останні три тижні проживала в притулку на Левандівській).