У Києві, Маріуполі та Одесі незабаром почнеться підготовка до відкриття великих інфекційних госпіталів на випадок, якщо всі медустанови будуть перевантажені і почнеться друга хвиля епідемії. У Києві під госпіталь можуть виділити Палац спорту.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат, голова медичного комітету Михайло Радуцький. Він посилається на рішення, прийняті під час наради у президента України Володимира Зеленського.

"За наказом президента, в Києві, Одесі, Маріуполі починається підготовка до розгортання великих інфекційних госпіталів на випадок перевантаження медичних установ першої та другої хвилі. Закуповується все необхідне обладнання для того, щоб нові госпіталі змогли почати роботу за лічені дні.

Госпіталі плануємо розміщувати в існуючих великих приміщеннях - у Києві це може бути Палац спорту. Поки такої необхідності немає, але ми повинні бути повністю готові", - пояснив Радуцький.

У світі черговий рекорд з кількості нових хворих на СOVID-19. Майже 400 тисяч за добу. Наша країна – не виняток:...

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
Geplaatst door Михайло Радуцький op Zondag 11 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, комунальне випробування, повернення дистанціокі в школах і "легалізація" травички від " Слуги народу" - головне за ніч

Як повідомляв " Знай.ua", гідний фініш рятувальної операції на Луганщині: сотні українців з квітами прийшли подякувати.

Знай.ua писав, коронавірусний колапс: кияни з ночі займають чергу, щоб зробити тести на covid-19