У Києві дівчина встановила рекорд, який вже занесли до Національного реєстру рекордів України. Вона подолала максимальну відстань під час занять на спортивному тренажері "Бігова доріжка" за п’ять годин поспіль. Про це повідомили у виданні "Вечірній Київ".

Як зазначається, 20-річна Катерина Долган – мешканка міста Прилуки. Земляки звикли бачити, як вона щодня біжить вулицями - легкою атлетикою юна спортсменка почала серйозно захоплюватися з 16 років.

Фото: "Вечірній Київ"
Фото: "Вечірній Київ"

Фото: "Вечірній Київ"
Фото: "Вечірній Київ"

Фото: "Вечірній Київ"
Фото: "Вечірній Київ"

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відтоді вона щодня долає десятки кілометрів поспіль. Зараз дівчина навчається в Київському університеті імені Драгоманова, на кафедрі фізичного виховання.

Ще кілька років тому Катерина вирішила спробувати рекорд на біговій доріжці, і цілеспрямовано йшла до цієї мети. Щоденні наполегливі тренування дали свої результати – рекорд встановлено і зафіксовано.

Щоб потрапити до Книги рекордів України, дівчина бігла без перерв цілих п’ять годин. Таке досягнення в нашій країні фіксується вперше.

Нагадаємо, що рибалка вивудив з річки зубастого монстра і остовпів

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Закарпатті рибалка мало не посивів, побачивши дивний улов

Також, "Знай.uа" писав, що тернополянка вивудила з річки двох " монстрів"