Під Києвом розшукують дівчину, яка безвісти зникла ще 9 жовтня. Про це повідомляє Служба розшуку дітей при поліції столичного регіону, передає спільнота «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, дівчина – мешканка міста Вишневого Київської області. Розшуком неповнолітньої займається Вишнівське відділення поліції Києво-Святошинського відділу поліції.

За інформацією, наданою правоохоронцями, 15-річна Мординська Анна ще 9 жовтня близько 20:00 пішла з місця проживання за адресою місто Вишневе, вулиця Європейська, та до цього часу не повернулася. Де може перебувати дівчинка, наразі невідомо. На зв'язок із рідними та знайомими вона не виходить. Раніше вона вже неодноразово тікала з дому.

Прикмети зниклої дитини: виглядає на 15-16 років, на зріст 167 сантиметрів, худорлявої статури. Має довге волосся каштанового кольору, обличчя овальне, очі карі.

На момент зникнення була одягнена у куртку замшеву чорного кольору, блакитні джинси, чорного кольору черевики.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

Усіх, хто знає, де може перебувати дитина, просять повідомити до поліції за телефонами гарячої лінії.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Львівщині розшукують безвісти зниклу жінку, яка вийшла з дому і не повернулася. На Львівщині в селі Зубра зникла Лозинська Галина Ярославівна, 1979 року народження.

Також Знай повідомляв, що у Львові розшукують безвісти зниклу неповнолітню дівчину, яка проживала у притулку. Шевченківським ВП ГУНП у Львівській області розшукується безвісти зникла Товпаш Вікторія Віталіївна, 06.09.2004 р. н. (останні три тижні проживала в притулку на Левандівській).