Одне з найболючіших питань столиці – занедбані прибудинкові території. Переважно, через відсутність чіткого розмежування між балансоутримувачами у більшості багатоповерхових будинків. Це питання на своїй сторінці в Фейсбуці піднімає депутат Київради Андрій Андрєєв.

За словами депутата, недолуге законодавство не повинно обмежувати право киян на якісне обслуговування прибудинкових територій.

“Я вважаю, що необхідно розробити комплексну цільову програму благоустрою київських дворів, де буде передбачено за потребою: відновлення асфальтного покриття, озеленення території, облаштування лавами для відпочинку, спортивним та дитячим майданчиком тощо”, – зазначає Андрій Андрєєв.

Наступна Київрада має навести лад у дворах! Питання занедбаних прибудинкових територій в нашому місті - одне з...

Geplaatst door Андрій Андрєєв op Vrijdag 9 oktober 2020

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як приклад, депутат від Солом’янського району приводить облаштування дворів при будинках по вулиці Олексіївській, 11 та вулиці Озерній, 9, біля боксерського залу “Чемпіон”. Саме тут з’явилися оновлені спортивні і дитячі майданчики, для відпочинку мешканців – зручні лави з сонячними батареями, а для автівок – зручні місця і новенький асфальт.

Але це – лише два двори з безлічі столичних прибудинкових територій, які також потребують уваги місцевої влади.

“Я глибоко переконаний, що міська влада має максимально зосередитися на місцях постійного проживання киян, а не локаціях вихідного дня”, – зазначає Андрєєв.

Нагадаємо, що губернатор Дніпровщини Бондаренко хитро обвів Зеленського навколо пальця - картинки замість доріг та аеропорту

Як повідомляв портал Знай.uа, Верещук спробувала вколоти Кличка і грандіозно зганьбилася: "Ви тролейбуси хоч раз бачили?"