Перша леді України, дружина президента Володимира Зеленського - Олена Зеленська не перестає захоплювати своїми нарядами. Одним з найбільш пам'ятних луків Зеленської За останній час став її наряд в Лондоні, де вона відвідала герцогів Кембриджських - принца Вільяма і його дружину Кейт Міддлтон.

На прийом до королівських осіб дружина українського президента одягла білий костюм, що складається з асиметричної спідниці і жакета з акцентом на талії. Жіночності і виразності образу додали контрастні аксесуари.

У повсякденності і в робочих поїздках Олена Зеленська дотримується основних модних трендів. Наприклад, під час візиту до Брюсселя перша леді розгулювала вулицями в бежевому костюмі з піджаком оверсайз і брюками-кюлотами. Доповненням до образу стали зручні білі кросівки і сумка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Любов Зеленської до брючних костюмів кидається в очі – вона вважає за краще бути вільною в своїх рухах. Благо, фігура дозволяє їй без сорому носити навіть обтягуючі наряди. Тонку талію вона майже завжди підкреслює паском.

Одним з найбільш пам'ятних нарядів зі спідницею став аутфіт у Франції-тоді погляди присутніх прикував до себе небесно-блакитний костюм зі спідницею міді.

На особливо урочисті заходи Зеленська є в сукнях-особливо вишуканим було плаття лимонно-жовтого кольору, в якому дружина президента була присутня на інтронізації японського імператора Нарухіто в Токіо.

Нагадавши, в Україні МВС ввело водійські права і техпаспорт нового зразка: як довго будуть дійсними старі документи

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кабмін скоротив субсидування громадян майже на 40%: в уряді пообіцяли прискіпливу перевірку

Також " Знай.ua " писав, що в Україні заговорили про повернення жорсткого карантину: "припинити будь-які контакти між людьми"