Андрій Пальчевський, який балотується в мери Києва, прикинувся жебраком, щоб не платити аліменти на власних дітей і уникнути поділу майна з колишньою дружиною. Про це пише Рoliteka, посилаючись на дані "Медіаняні".

Як повідомляється, ще недавно Пальчевський судився з дружиною, з якою розлучився після трьох десятків років спільного життя. Ініціатива розлучення походила від дружини – за її словами, вони з чоловіком майже перестали бачитися.

Коли справа про розлучення дійшла до суду, Пальчевський заявив, що майже нічого не має, і уникнув поділу майна. Це різко контрастує з тим чином успішного і багатого бізнесмена, який підносять столичним виборцям. У підсумку дружина Олена і діти Пальчевського залишилися ні з чим.

"...Можна і справді припустити, що Андрій Пальчевський весь цей час пускав широкій публіці пил в очі, а насправді знімає матрац в комуналці і харчується «Мівіною». Але є й інша підозра-що Пальчевський, у своїх програмах завжди виступає за високі моральні відносини в суспільстві, просто-напросто вирішив не ділитися з дружиною нічим, на його думку, зайвим", - зазначали у виданні «УРА-Інформ».

За словами журналіста Володимира Бойка, після того, як Пальчевського звільнили з Кабінету Міністрів, він «засвітився» в шоу "Холостяк" на телеканалі "Інтер". Через деякий час до журналіста звернулася дружина бізнесмена, яку він, як виявилося, залишив у Москві без грошей і аліментів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Тому нічого дивного в тому, що зараз Пальчевський знову виник на екранах. Починається епідемія вірусу. А це якраз така ситуація, в якій такі, як Пальчевський, ловлять рибку в каламутній воді", - упевнений Бойко.

Нагадавши, Пальчевський веде до Київради корупційний шлейф

Як повідомляв портал Знай.иа, Андрія Пальчевського спіймали на нахабній брехні