Українців можуть відправити на новий вид карантину - так званий "карантин вихідного дня". З такою ініціативою в ефірі програми "Право на владу" виступив голова парламентського комітету з питань здоров'я нації та народний депутат від фракції «Слуга народу» Михайло Радуцький.

На його думку, це "більш сучасний вид карантину", який, як йому здається, дозволить зменшити кількість нових випадків захворювання коронавірусом.

Суть нового посилення в тому, щоб змусити всіх жителів країни залишатися вдома у вихідні.

"Жорсткий карантин ми не можемо ввести сьогодні. Ми це розуміємо. Але ми можемо ввести карантин вихідного дня. Тоді не будуть ходити по ресторанах і їздити на концерт до Харкова", - упевнений чиновник.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нарада з приводу доцільності введення таких обмежень буде проведена з президентом країни Володимиром Зеленським у суботу, 10 жовтня.

Нагадаємо, що українських школярів вчергове чекають зміни: до навчання залучать і батьків, а вчителям дадуть свободу

Як повідомляв портал Знай.ua, Львівський ліцей закрили на карантин-коронавірус знайшли у десятка вчителів

Також портал Знай.ua писав, що під Дніпром четверо осиротілих малюків чекають нових батьків: "Де ти, матуся"