У Києві людям довелося вишикуватися в довгу чергу на автобус. Деякі стоять у черзі без маски, ні про яку соціальну дистанцію немає й мови. І це в умовах карантину, зазначають у спільноті "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.

«Пробки в Києві не тільки на дорогах, наприклад, ось - черга на 99-й автобус. Нагадаємо, що Київ у жовтій карантинній зоні", - пишуть у спільноті.

"Я б пішки пішов. Довжина маршруту 5,58 кілометрів. Середнім ходом за годину можна зробити, враховуючи те, що він робить петлі», - зазначають кияни.

"Кращий мер зумів організувати чергу з людей, які його знову побіжать вибирати", "Ну елементарно, знайдіть там дві або три людини, замовте таксі і розкиньте грошима«," Ну як можна стояти в такій черзі!?", "Це знущання над людьми!» ,- вважають городяни.

«А все тому, що на маршруті працюють два типи водіїв: нормальні та інші. Так от, других більше", "дуже сумно, в черзі більша половина молодь, яка точно не встигне заробити на пенсію наступним поколінням, витрачаючи по 4 години на день в транспорті і чергах«," а це не той маршрут з Мінською, які обіцяли кожні 5 хвилин?", "Тобто транспорт додати, це вам фігу. А норми - не сміти порушувати", - обурюються в коментарях до посту.

Нагадавши, коронавірус почав косити маленьких українців, медики розриваються.

Як повідомляв Знай. ua, у школах введуть страхування від Covid-19, кому доведеться оформляти документи.

Також Знай. ua писав, що Китайський вірус змінює своє "обличчя", лікар заявила про нові симптоми.