Стало відомо про наміри президента України Володимира Зеленського. Київ незабаром може кардинально змінитися.

Таким чином, повідомляється, що Володимир Зеленський заявив у Лондоні під час робочого візиту про те, що планує побудувати Київ-Сіті.

Відвідав український лідер Лондонську фондову біржу, а також обговорив перспективи залучення місцевих інвесторів, щоб реалізувати проект Київ-Сіті. Про це повідомляти прес-служба Глави держави.

Володимир Зеленський провів зустріч з керівництвом біржі, а також лордом-мером лондонського Сіті Вільямом Расселом. Він каже, що йому дуже хотілося б побудувати в українській столиці Київ-Сіті. Живий фінансовий центр, а також район, в якому захочеться не тільки жити, а й працювати. Досвід Лондона був би вкрай корисний для України.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

У Київському City, за задумом архітекторів, з'явиться урядовий квартал, офіси, житло і парки. Однак експерти вважають, що Київ поки не готовий до таких проектів.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський разом з дружиною, першою леді Оленою Зеленською провів офіційний візит до британської столиці-Лондона. Візит пройшов у період з 7 по 8 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Зеленська в жалобі довела харків'ян до сліз: "Нехай земля буде для них небом".

Як повідомляв Знай.иа, Шмигаль порушив зобов'язання виплатити борги іноземним інвесторам в зелену енергетику – заява.

Знай.иа писав, Зеленський презентував нову " Дію "і зробив гучну заяву:" 2021 рік стане початком".