У Києві сильна злива наробила Бід. Вода стояла у дворах і на вулицях, а потужні потоки стали причиною зникнення сміттєвих контейнерів. Так на Оболоні сміттєві "дзвіночки" попливли. Про подію розповіли користувачі в соцмережах.

Інцидент стався на вулиці Прирічній. У дворах вода піднялася до критичних показників і забрала сміттєві баки, які були встановлені для сортування відходів. Ці "дзвіночки" віднесло водою.

Користувачі пожартували з цього приводу і відзначили, що влада подбала, щоб не віднесло третій контейнер червоного кольору для скла. Також Кияни назвали контейнери буями.

Причинами спливання контейнерів стала їх порожнеча. Подібні баки для відходів, як і звичайні контейнери не закріплюються. Їх також вивантажують у вантажний автомобіль і ставлять на місце. Якщо їх нещодавно очистили від накопичених відходів, то під час потопу в Києві вони попливли.

Нагадавши, Знай повідомляв – що на Тернопільщині в місті Теребовля на кладовищі з'явилося звалище в непризначеному для цього місці - на місці пам'ятника воїнам УПА. Небайдужі мешканці міста звернули увагу місцевої влади на те, що такого сміттєзвалища бути не повинно.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів
Показати ще

Також Знай писав, що львів'яни б'ють на сполох через забруднення центральної площі та історичної частини міста, яку перетворили на смітник. Сміттєві контейнери переповнені, а відходи не вивозяться тижнями.

Нещодавно Знай передавав, що на Житомирщині правоохоронці затримали фури зі львівським сміттям. Вантажні автомобілі вже вивантажили сміття на полігоні і збиралися їхати назад.