У Києві сильна злива наробила Бід. Вода стояла у дворах і на вулицях, а потужні потоки стали причиною зникнення сміттєвих контейнерів. Так на Оболоні сміттєві "дзвіночки" попливли. Про подію розповіли користувачі в соцмережах.

Інцидент стався на вулиці Прирічній. У дворах вода піднялася до критичних показників і забрала сміттєві баки, які були встановлені для сортування відходів. Ці "дзвіночки" віднесло водою.

Користувачі пожартували з цього приводу і відзначили, що влада подбала, щоб не віднесло третій контейнер червоного кольору для скла. Також Кияни назвали контейнери буями.

Причинами спливання контейнерів стала їх порожнеча. Подібні баки для відходів, як і звичайні контейнери не закріплюються. Їх також вивантажують у вантажний автомобіль і ставлять на місце. Якщо їх нещодавно очистили від накопичених відходів, то під час потопу в Києві вони попливли.

Нагадавши, Знай повідомляв – що на Тернопільщині в місті Теребовля на кладовищі з'явилося звалище в непризначеному для цього місці - на місці пам'ятника воїнам УПА. Небайдужі мешканці міста звернули увагу місцевої влади на те, що такого сміттєзвалища бути не повинно.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також Знай писав, що львів'яни б'ють на сполох через забруднення центральної площі та історичної частини міста, яку перетворили на смітник. Сміттєві контейнери переповнені, а відходи не вивозяться тижнями.

Нещодавно Знай передавав, що на Житомирщині правоохоронці затримали фури зі львівським сміттям. Вантажні автомобілі вже вивантажили сміття на полігоні і збиралися їхати назад.