У День народження президента Російської Федерації Володимира Путіна, в середу, 7 жовтня, українці зібралися під російським посольством у Києві. Вони вирішили по-своєму " привітати "зі святом главу держави-агресора, передає Telegram-канал"нетиповий Харків".

Акцію, приурочену до 68-річчя лідера РФ, українці красномовно назвали "мінус рік життя". Серед подарунків Путіну були іменний похоронний вінок і лазерне шоу – на фасад посольства проектували слова найвідомішої у світі пісні про російського лідера - "Путін - х**ло". Українці також висловлюють надію, що до святкування наступного Дня народження «винуватець торжества» не дотягне.

Не відомо, чи сподобалося самому імениннику таке привітання з Днем народження – в посольстві РФ перформанс від українців поки ніяк не коментували.

Нагадавши, у рік пологів фаворитки Путіна Кабаєвої головний акушер Росії купила нерухомість на 1 млрд.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Путін попрощався з Кабаєвою, промінявши її на соковиту студентку.

Також Знай. ua писав, що коханка Путіна відзначає день народження, чим прославилася Кабаєва за 37 років.