Стало відомо про те, що в українській столиці зафіксували новий температурний рекорд. Літо продовжили.

Таким чином, повідомляється, що в Києві фахівці зафіксували другий поспіль температурний рекорд. З Метеорологічної точки зору, в столиці досі триває літо. Про це повідомили в Центральній геофізичній лабораторії.

Вперше з 1881 року, температура в Україні в ніч на 8 жовтня не опустилася нижче 15,1 градуса тепла. Минулий рекорд був поставлений в 1893 році, 13,6 гарусів тепла.

А ось в середу, 7 жовтня, в столиці пройшли рекордні опади за добу.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дощ. Україні очікуються ще 11, 14, 18, 27 і 28 жовтня. У 20-х числах цього місяця температура різко впаде до 13-14 градусів, а ось після 25 числа аж до 9-11 градусів тепла.

У ніч з 19 на 20 жовтня в Україну прийдуть перші заморозки. Тому, поки що варто насолоджуватися останніми теплими днями, але, вже бути підготовленими до зими.

8 жовтня в Україні буде тепло, але в більшості областей дощитиме. Температура повітря прогріється в середньому від +14 °C до + 23 °C. про це розповіла відомий український синоптик Наталка Діденко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Апокаліпсис в Карпатах-води по пояс і повалені дерева.

Як повідомляв Знай.ua, в Ужгороді аномальна осінь залишила лебедів зимувати вдома, переплутали з літом.

Також Знай.ua писав, що прикарпатці ліплять сніговиків, забувши про літні сукні, жовтень вже не той.