Стало відомо про те, що в Чернігові депутати йдуть на все заради того, щоб підкупити виборців.

Таким чином, повідомляється, що зовсім скоро по всій Україні пройдуть вибори. Відбудеться це вже 25 жовтня.

Багато кандидатів і партій роблять все для того, щоб про них дізналося якомога більше потенційних виборців, відбувається така гонка за увагу і в Чернігівській області.

Там, місцевим жителям вирішили роздавати лампочки в партії "За майбутнє" вважають, що в такий спосіб їм вдасться підкупити виборців.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

А ось на Західній Україні інші способи підкупу. На Тернопільщині виявили спробу підкупу виборців у Підволочній ОТГ. Там кандидати в місцеву владу почали закуповувати продукти і робити Набори, щоб підкупити жителів. Майбутні чиновники сподівалися, що їх не розкриють, а виборці купляться на пайки і проголосують «за кого треба».

Представники політичних сил приносять виборцям набори з круп, соняшникової олії та макаронів. На пачках є маркування, який кандидат "обдарував" виборців. Правоохоронці виявили ці спроби підкупити виборців і почали слідчі дії.

Нагадавши, Знай писав, що у Полтаві один з кандидатів у мери міста під час зустрічей зі своїми потенційними виборцями роздав їм брендовані Кришки для консервації.

Також Знай повідомляв, що реєстрації "двійників" - брудна передвиборна технологія. На посаду міського голови Ужгорода зареєстрували аж трьох кандидатів з однаковим ім'ям та прізвищем.

Нещодавно Знай передавав, що в місті Полтава кандидат в мери Сергій Каплін відзначився вельми цікавим ходом, в його передвиборчих обіцянках говориться- " всім корупціонерам-кришка".