Столичні школярі можуть піти на осінні канікули раніше, ніж очікувалося. З такою рекомендацією до посібників шкіл звернулися в Департаменті освіти і науки КМДА.

Згідно з текстом листа від 6 жовтня, оприлюдненого на сайті відомства, перенести осінні канікули в школах пропонують на період з 21 по 28 жовтня. Причина такого рішення - проведення місцевих виборів та протиепідемічні заходи у зв'язку з поширенням COVID-19.

"З метою запобігання поширенню COVID-19, створення безпечних умов для учасників освітнього процесу під час підготовки та проведення місцевих виборів, враховуючи рекомендації Міністерства освіти і науки України, Департамент освіти і науки... пропонує провести осінні канікули з 21 по 28 жовтня включно», - сказано в тексті звернення.

Нагадаємо, традиційно осінні канікули тривають з 26 жовтня по 1 листопада включно, тобто в кінці місяця. Однак цього року цей період можуть змістити.

Нагадавши, коронавірус почав косити маленьких українців, медики розриваються.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також Знай. ua писав, що Китайський вірус змінює своє "обличчя", лікар заявила про нові симптоми.