Олімпійський коледж імені Піддубного в Києві знову спробували захопити. Про це розповіли в Telegram-каналі “Національний корпус Київ".

Повідомляється, що вранці 7 жовтня представники Міністерства освіти, разом з бійцями групи спецпризначення намагалися потрапити в будівлю Олімпійського коледжу імені Піддубного, щоб вилучити деякі документи.

Читайте Знай в Google News!

поліцейські на території Олімпійського коледжу, фото: Telegram Андрій Білецький

У будівлю чиновники намагалися проникнути під виглядом перевірки, проте персонал коледжу разом з представниками Національного Корпусу не дав їм це зробити.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

В даний момент біля коледжу знаходяться натовпи озброєних поліцейських і бійців спецпідрозділу. Обстановка загострюється з кожною хвилиною і в будь-який момент можуть початися протистояння з персоналом.

Коментар того що відбувається дав один з викладачів коледжу, майстер спорту Богдан Грицай.

"Зігнали сюди багато поліції. Наш трудовий колектив оголосив страйк і відмовився надавати їм будь-які документи" - сказав Богдан Грицай.

Варто відзначити, що це не перша спроба представників влади потрапити в будівлю коледжу.

24 вересня до будівлі Олімпійського коледжу імені Піддубного намагався потрапити ректор університету фізичного розвитку та спорту Євген Імас. Він прибув у супроводі поліції, а також мав при собі рішення від прем'єр міністра Дениса Шмигаля, за допомогою якого хотів приєднати Коледж до свого навчального закладу.

Персонал коледжу і студенти були не згодні з таким рішенням і стали на захист закладу.

Основним аргументом уряду для закриття коледжу є брак фінансування. Але за словами викладачів, заклад вже кілька років перебуває на самозабезпеченні.

Персонал Олімпійського коледжу вважає, що справжня причина спроб приєднати Коледж до університету фізкультури - це гроші.

Біля закладу, в парку Кіото, активно ведеться будівництво нового торгового центру. За словами адміністрації коледжу, якщо навчальний заклад ліквідують, то будівництво ТЦ продовжиться на його території.

Публікація Національного Корпусу: Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в "Укренерго" розповіли про схему торгівлі "повітрям" на ринку електроенергії

Як повідомляв портал "Знай.uа", звільнений за рейдерство заступник прокурора Сумської області а. Рубан намагається відновитися на посаді і підбирає собі вигідного суддю

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі банда рейдерів нахабно захопила ринок